Praktijk voor fysiotherapie Nanda Jager

Missie

Fysiotherapie Nanda Jager is te karakteriseren als laagdrempelig, klantvriendelijk, een sterk collectief, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, met een dosis Groninger nuchterheid.

De praktijk is kleinschalig maar met een schat aan ervaring. Onze praktijk biedt naast algemene fysiotherapie, vele specialisaties.
We zijn er voor alle mensen met een gezondheidsprobleem en hebben als doelstelling onze patiënten zo te begeleiden, dat hun klachten afnemen/verdwijnen en de kwaliteit van leven zal toenemen. Dit wordt bereikt door voorlichting, adviezen en (actieve en passieve) behandeling vanuit onze specialismen.

Constante vakinhoudelijke ontwikkeling en resultaatgericht behandelen behoren tot de doelstellingen.
We vinden het belangrijk te werken in een prettige werksfeer, waar ruimte is voor nieuwe ontwikkelingen, zodat fysiotherapie voor ons een uitdaging blijft.

  

Visie

Fysiotherapie Nanda Jager wil uitgroeien tot een praktijk waarin we de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten zoveel mogelijk proberen te optimaliseren.

Een behandeling of begeleiding kan alleen succesvol zijn, als de behandelaar samenwerkt met de patiënt. Binnen onze praktijk staat de patiënt centraal.
Samen met de patiënt zal de therapeut een behandelplan opstellen. Aandacht voor de hulpvraag, luisteren naar de patiënt, leidt tot goede gerichte zorg en een hoge klanttevredenheid.


De praktijk streeft ernaar de (specifieke) competenties zoals fysiotherapie, manuele therapie, manuele lymfedrainage/oedeemtherapie en kinderfysiotherapie in de toekomst te waarborgen. Fysiotherapie Nanda Jager vindt het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen tot een goede professional.

Fysiotherapie Nanda Jager staat open voor samenwerking. Waar nodig zijn concrete afspraken met omliggende praktijken gemaakt, om tot de best mogelijke zorg voor de patiënt te komen.